5a EDICIÓ

Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya 2019 | 5a edició

Fase de treball de camp. Ja podeu implir el qüestionari!


­Per cinqué any consecutiu –i amb el suport de la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya– La Confederació impulsa l’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya, un projecte estratègic amb la finalitat última de conèixer – de forma àgil, sistemàtica i periòdica – l’estat i l’evolució de l’ocupació que generen les organitzacions no lucratives que treballen en el sector dels serveis socials i d’atenció a les persones.

L’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya es pot considerar avui dia un projecte consolidat que s’ha convertit en un instrument de referència per generar coneixement i discurs. No obstant això, aquesta cinquena edició és especialment rellevant per obtenir una sèrie de dades que ens permetran detectar tendències, comparar el Tercer Sector Social amb el comportament d’altres sectors econòmics i, per damunt de tot, impulsar estratègies de millora contínua i de qualitat en l’ocupació.

Com sempre, per aconseguir l’èxit del projecte, és absolutament imprescindible el compromís i la implicació de les entitats del sector. Sense el vostre suport això no serà possible, així que us animem a participar-hi i a contribuir al coneixement i reconeixement del Tercer Sector Social com a sector generador d’ocupació a Catalunya.

L’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya compta amb la col·laboració i l’expertesa en l’execució de la recerca de l’Observatori del Tercer Sector. Al llarg de tot el procés l’equip de l’Observatori es posa a la vostra disposició per clarificar i resoldre qualsevol consulta al respecte. Podeu contactar amb ells a través del correu anuariocupacio@observatoritercersector.org o trucant al tel. 93.797.96.49.

Si sou una organització del Tercer Sector Social amb 4 o més persones treballadores ja podeu omplir el qüestionari. La primera fase de recollida de respostes finalitza el 30 d’abril de 2019.

 

    ENLLAÇ AL QÜESTIONARI

Comments are closed