3a Edició

En marxa la 3a Edició de l’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya!


­Per tercer any consecutiu – i amb el suport de la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya – La Confederació impulsa l’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya, un projecte estratègic amb la finalitat última de conèixer – de forma àgil, sistemàtica i periòdica – l’estat de situació i l’evolució de l’ocupació en el sector no lucratiu de serveis socials i d’atenció a les persones.

Aquesta tercera edició és fonamental per afiançar la iniciativa i construir una sèrie de dades que ens permetin efectivament començar a dibuixar l’evolució del sector a partir d’indicadors comuns específics en l’àmbit de l’ocupació.

Com sempre, per aconseguir l’èxit del projecte, és absolutament imprescindible el compromís i la implicació del sector. Sense el vostre suport això no será possible, així que us animem a participar-hi i a contribuir al coneixement i reconeixement del Tercer Sector Social com a sector generador d’ocupació a Catalunya.


informe_iconeAccedeix al qüestionari i aporta les teves dades!

És important comptar amb la realitat de totes i cadascun de les entitats del sector.

­L’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya compta amb la col.laboració i expertesa tècnica de l’Observatori del Tercer Sector. En aquest sentit, al llarg de tot el procés l’equip de l’OTS està a disposició de totes i cadascuna de les vostres entitats per tal de clarificar tècnicament qualsevol consulta que tinguin al respecte (anuariocupacio@observatoritercersector.org │93.256.40.92 )

 

 

Comments are closed