Anuari Ocupació Tercer Sector Social Catalunya

Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya


L’ocupació que genera un determinat sector d’activitat és sens dubte un indicador clau per determinar la seva capacitat i potencialitat. Pel què fa al Tercer Sector Social, una de les principals mancances a l’hora de reforçar el seu reconeixement com a agent social i econòmic rellevant és la falta de dades actualitzades sobre aquest àmbit.

En aquest marc, com a associació empresarial representativa del Tercer Sector Social de Catalunya, La Confederació posa en marxa – l’any 2014 – l’Anuari de l’Ocupació, un  projecte estratègic, amb una clara voluntat de continuïtat, amb la finalitat última de conèixer – de forma àgil, sistemàtica i periòdica – l’estat de situació i l’evolució de l’ocupació en el sector no lucratiu de serveis socials i d’atenció a les persones.

L’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya compta amb el suport de la Direcció General d’Economia Social, Tercer Sector, Cooperatives i Autoempresa de la Generalitat de Catalunya (Departament de Treball, Afers Socials i Famílies), i amb la col·laboració de l’Observatori del Tercer Sector en l’execució tècnica del projecte.


Consulta la informació relativa a les diferents edicions de l’Anuari de l’Ocupació en el menú corresponent. Pots accedir-hi directament a través dels següents enllaços:

carpeta

1 a Edició Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya (2015)


 

carpeta

2a Edició Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya (2016)


 

 

carpeta

3a Edició Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya (2017)

 

carpeta

4a Edició Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya (2018)


En l’apartat de “Documents” del web podeu trobar també els informes de l’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social a la ciutat de Barcelona, realitzats amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

 

 

Comments are closed