Anuari Ocupació Tercer Sector Social Catalunya

Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya


L’ocupació que genera un determinat sector d’activitat és sens dubte un indicador clau per determinar la seva capacitat i potencialitat. Pel què fa al Tercer Sector Social, una de les principals mancances a l’hora de reforçar el seu reconeixement com a agent social i econòmic rellevant és la falta de dades actualitzades sobre aquest àmbit.

En aquest marc, com a associació empresarial representativa del Tercer Sector Social de Catalunya, La Confederació posa en marxa – l’any 2014 – l’Anuari de l’Ocupació, un  projecte estratègic, amb una clara voluntat de continuïtat, amb la finalitat última de conèixer – de forma àgil, sistemàtica i periòdica – l’estat de situació i l’evolució de l’ocupació en el sector no lucratiu de serveis socials i d’atenció a les persones.

L’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya compta amb el suport de la Direcció General d’Economia Social, Tercer Sector, Cooperatives i Autoempresa de la Generalitat de Catalunya (Departament de Treball, Afers Socials i Famílies), i amb la col·laboració de l’Observatori del Tercer Sector en l’execució tècnica del projecte.


Consulta la informació relativa a la 1a i 2a Edició de l’Anuari de l’Ocupació en el menú corresponent. Pots accedir-hi directament a través dels següents enllaços:

carpeta

1 a Edició Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya


 

carpeta

2a Edició Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya


 

 

 

 

Comments are closed