Com associar-se?


xinxeta

Qui pot associar-se a La Confederació?


Associacions empresarials i organitzacions de segon nivell que representin a entitats i empreses de l’economia social que gestionen serveis a les persones, majoritàriament des d’una voluntat expressa no mercantil a Catalunya.

Entitats i empreses de l’economia social de primer nivell sempre i quan siguin no lucratives i centrin la seva activitat en els serveis d’atenció a les persones.


 xinxeta

Què cal fer?


Sol·licitar l’afiliació mitjançant escrit signat pel representant legal de l’organització, dirigit a la direcció de La Confederació (direccio@laconfederacio.org)

Acompanyar la sol·licitud de la següent documentació: Dades identificatives de l’entitat sol·licitant (denominació, NIF, dades de contacte, identificació de l’òrgan de govern i principals càrrecs, …); Darrera memòria d’activitats de l’entitat; Estatuts; Fitxa de representativitat (demanar-la per correu electrònic a direccio@laconfederacio.org).


 

Informació bàsica sobre protecció de dades


 

  • Responsable: La Confederació, Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya
  • Finalitat: tractarem les seves dades per a poder gestionar la seva inscripció de soci, poder oferir-li tots els serveis de La Confederació i dur a terme el pagament de la quota. 
  • Drets del titular: d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament i d’oposició al tractament, dirigint-se al registre d’entrada enviant un correu a secretaria@laconfederacio.org

Per saber més sobre la nostra política de privacitat fes clic en aquest enllaç.

 

 

Comments are closed