23/01/2018 – Més de 100 professionals del Tercer Sector Social participen a les sessions tècniques de sobre el sistema de formació programada per les empreses

20180123_fundae_

La Confederació ha organitzat, amb la col·laboració de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE), dues sessions de tipus tècnic per donar a conèixer el sistema de les bonificacions i les novetats previstes pel 2018 d’acord a dos nivells de coneixements previs: bàsic i avançat.


 

Aquestes jornades han estat adreçades principalment a responsables i tècnics de formació, entitats organitzadores i, en general, a totes aquelles persones vinculades al Tercer Sector Social que requereixin orientació sobre la utilització de la iniciativa de formació programada per les empreses.

Ambdues sessions han estat conduïdes per Alicia del Olmo i M. Luisa Cuevas, personal tècnic de la FUNDAE, i compten amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Fundació Bancària “la Caixa”.


ICONES-28PROGRAMA COMPLERT


Materials utilitzats per les ponents:


Comments are closed