19/06/2018 – Nova normativa en matèria de protecció de dades: aspectes clau i impacte en la gestió de les entitats socials

Imatge_webJornada

Nova normativa en matèria de protecció de dades: aspectes clau i impacte en la gestió de les entitats socials

10 de juliol de 2018
18.00 a 19.30 hores
Hotel d’Entitats Girona – La Rutlla
C. La Rutlla, 20-22
Girona 17002


El Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques en relació al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades és de plena aplicació des d’aquest mes de maig de 2018.

Aquest nou marc normatiu dona a les persones físiques un major control sobre el tractament de les seves dades personals, però comporta novetats importants i reptes per la gestió del dia a dia de les entitats socials.

La jornada té per objectiu oferir una visió transversal sobre els aspectes clau que introdueix la nova normativa i l’impacte en la manera d’afrontar el tractament, la custòdia i la comunicació de la diversitat de dades que consten en les organitzacions socials (usuaris, professionals, voluntariat, base social, etc.).

La sessió anirà a càrrec del Sr. Josep Matas, advocat especialista en la matèria de l’assessoria jurídica Legalment.

Persones destinatàries

La jornada es dirigeix a responsables d’entitats del Tercer Sector Social de les comarques gironines i/o als professionals que dins de les organitzacions assumeixen tasques vinculades amb el tractament de dades.

 

La inscripció és obligatòria a través del següent formulari electrònic. Les places són limitades i, en cas d’exhaurir-se, tindran prioritat les entitats sòcies d’ECAS i de La Confederació.

 

Aquesta acció està coorganitzada per:

LOGOS

Comments are closed